Over ons

Bemelen mobiele woninginrichting is al sinds 1988 een begrip bij jou in de buurt.
Wij zorgen ervoor dat topkwaliteit en maatwerk betaalbaar is.

Uniek concept

Door onze mobiele woninginrichting met uitgebreid assortiment zit er voor jouw wensen altijd iets bij. Wij zijn er graag voor je om samen de geschikte vloer of raamdecoratie te kiezen. Tevens hebben we ook een uitgebreid assortiment binnen en buiten zonwering, karpetten en horren.


Wij leveren

Gratis deskundig advies
Gratis meetservice
Gratis vakkundige plaatsing
Maatwerk
Topservice
Top kwaliteit producten
Top garantie voorwaarden
Gratis advies op maat

Heb je geen idee welke oplossing nu het beste is voor jouw situatie? Wij staan je standaard altijd bij met het maken van de juiste keuze door het geven van deskundig en onderbouwd advies dat betrekking heeft op jou situatie.

Inmeten gratis op locatie

Bang voor het maken van meetfouten? Geen probleem, onze inmeet service is volledig gratis. Op deze manier past het product altijd.
Is er dan nog een meetfoutje gemaakt? Dan lossen wij dit uiteraard altijd kosteloos voor je op.

Gratis montage en 100% maatwerk

Alle producten worden speciaal op jouw wensen en situatie gemaakt. 100% maatwerk producten dat gratis door ons vakkundig wordt gemonteerd. 100% maatwerk dat tevens door onze unieke manier van werken voor iedereen betaalbaar wordt gemaakt.

Adviespunten

Neem een kijkje bij een van onze adviespunten. Ons advies team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen met het uitzoeken naar de juiste producten in onze mobiele woninginrichting.

een unieke showroom

Onze mobiele woninginrichting